KTH    |   Matematik    |


Aktuellt

Här noteras det senaste. Allt arkiveras sedan under (In)aktuellt.
18 januari 2006
För dem som har rätt att komplettera efter omtentan den 13 januari (besked fås vid uthämtningen av tentan) gäller följande. Kompletteringen äger rum den 30 januari kl 13.15-14 i sal B3.

Den som ska komplettera ett moment får en uppgift på det momentet att lösa, kravet för godkänt är 3 poäng av 4 möjliga.

Den som ska komplettera del B (dvs den som klarade alla moment men bara hade 3-4 poäng på uppgifterna 4-8) erbjuds tre uppgifter, en från varje moment, och ska av dessa välja en uppgift att lösa. Kravet för godkänt är 3 poäng av 4 möjliga på den uppgiften.
13 januari 2006
Här är dagens omtenta med lösningar. Förhoppningsvis ska tentorna finnas att hämta ut på matteinstitutionens elevexpedition på tisdag. Den som har rätt att komplettera får ett meddelande om detta då. Eventuell komplettering äger rum den 30 januari kl 13.15 i sal B3.
17 december 2005
Nu är det dags att anmäla sig till omtentan den 13 januari.
För den som är underkänd på kursen gäller: De moment man klarat på kontrollskrvning tillgodoräknas vid omtentamen, men inte enstaka moment som man klarat vid ordinarie tentamen (man står alltså på samma nivå vid omtentamen som vid ordinarie tentamen).
För den som är godkänd på kursen gäller: Vill man skriva omtentamen för att höja betyget så går det bra. Man behöver då bara lösa uppgifterna 4-8 och man kan inte sänka sitt betyg.
13 november 2005
Nu är kursanalysen klar.


5B1121 Matematik baskurs ht 2005

Matematik baskurs
för Open och Data