Matematik    |   KTH    |


Aktuellt

Här noteras det senaste. Allt arkiveras sedan under (In)aktuellt.
14:e juni
Resultatet av kursutvärderingen kan nu ses via länk till vänster på sidan.
2:a juni
Tentorna är nu rättade, resultat finns uppsatt på matteinstitutionen och tentorna kan hämtas ut på elevexpeditionen. Nästa tentamenstillfälle ges i augusti. Det var några som var nära nu, och jag hoppas att de kan komma igen då. Trevlig sommar!
10:e maj
Det kommer att ges ett extra tentamenstillfälle den 20:e maj, kl. 8.00-12.00, i sal D41. Anmäl till mig om ni vill skriva. Ordinarietentan såg ut så här och ett lösningsförslag finns här.
10:e mars
Då är det bara 2 dagar kvar till tentamen. Ni kommer att kunna låna de vanliga räknarna på tentan. Se till att de har rätt inställning i radianer eller grader. Om ni inte vet om ni har klarat en kontrollskrivning kommer det att finnas en lista vid tentamenstillfället där ni kan kolla upp det. Om ni är tveksamma kan ni även höra av er nu innan. Tentamen kommer att äga rum i sal Q36. Jag har lagt upp en kursutvärdering på nätet som ni kan gå anonymt och svara på. Ni behöver dock en kod för att svara, och har ni inte fått den via email så får ni höra av er till mig. Lycka till!


5B1126 Matematik förberedande kurs, 5p, för TIMEH1 vt 2005.

Matematik förberedande kurs, 5p,
för TIMEH1 vt 2005