KTH    |    Matematik    |    5B1136 Matematik 2    |    Grundkurser 2003-04    |



Kurshemsida, 5B1136 Matematik 2, för I1


Meddelanden

19/2
Jag delar ut inlämningsuppgift 2 i morgon på föreläsningen. De som inte hämtar sin inlämningsuppgift då får hämta den på studentexpeditionen.
12/2
Eftersom jag uppenbarligen inte uttryckt starkt nog att läsbarheten är viktig vid bedömningen av inlämningsuppgifterna, har jag formulerat riktlinjer för bedömningen av läsbarheten av inlämningsuppgifterna, samt listat ett antal faktorer som påverkar läsbarheten. Jag hoppas att dessa är till hjälp vid färdigställandet av inlämningsuppgifter 2.
2/2
Enligt förslag från kursnämnden är övningarna ändrade så att vi har två tillfällen med två grupper istället för ett tillfälle med fyra grupper. De extra övningarna ligger på tisdag eller måndag morgon. Se schemat för detaljer och salar.
26/1
Nu kan ni börja jobba med inlämningsuppgifter 2.
21/1
Observera att matematikjourens salar har ändrats för vårterminen.
15/1
På grund av mycket låg studentnärvaro lägger vi tills vidare ned två av de fyra räkneövningsgrupperna på fredagarna. De kvarvarande grupperna leds av Victor Sandin och Fahad Aleem. Om dessa inte räcker till får vi återstarta någon grupp.
13/1
En schemaändring: Föreläsningen den 16 februari flyttas till den 17 februari, kl 8.15-10.00, sal D2. Inlämningsdatumet för andra omgångens inlämningsuppgifter ändras därför till 17/2. Ändringen finns inlagd på schema-sidan.
  • Alla meddelanden (logg)

  • Innehåll







    Avdelning Matematik Sidansvarig: Mikael Cronhjort